top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαCartoon

Θα έρθεις σπίτι μου για φαγητό και παιχνίδι; Ιδέες για Ρουχισμό & Snacks για Μικρούς Οικοδεσπότες


Θα έρθεις σπίτι μου για φαγητό και παιχνίδι; Ιδέες για Ρουχισμό & Snacks για Μικρούς Οικοδεσπότες

Όταν γυρίζω από το σχολείο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ως οικογένεια. Κάντε μια βόλτα με τη μαμά πάνω στο σκούτερ, παίξτε με τον μπαμπά στο πάρκο… αλλά όταν οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του νοικοκυριού έχουν κάνει όλες τις δουλειές τους για την εβδομάδα, η τέλεια ανταμοιβή είναι να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι για ένα σνακ. Παρακάτω τέσσερις προτάσεις για ένα τέλειο σνακοραντεβού. Επιλέξτε το αγαπημένο σας!

Ζαχαροπλάστες σε δράση

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να τρώτε ένα κέικ που φτιάξατε εσείς μόνοι σας! Προσκαλέστε τους φίλους σας για ένα διασκεδαστικό απόγευμα και δείξτε τους τι θα πει καλός ζαχαροπλάστης. Έχετε σε ετοιμότητα όλα τα σύνεργα που θα χρειαστείτε και όλα τα υλικά… και ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε!


Σάντουιτς και βόλτα στο πάρκο

Αυτό το χειμώνα βοηθήστε τον μπαμπά σας να φτιάξετε σάντουιτς και κάντε ένα πικ νικ πάρτι στο πάρκο ή στην παιδική χαρά για όλους τους φίλους σας. Μετά το σνακ σας, προσπαθήστε να πηδήξετε σε όλες τις νερολακούβες που μπορείτε να βρείτε! Με την κολεξιόν από μπουφάν του cartoon να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε το πλεονέκτημα!






Καυτή Σοκολάτα και μπισκότα μπροστά στο τζάκι

Τώρα που έχει έρθει το κρύο, τα επιτραπέζια παιχνίδια μπροστά στο τζάκι μπορεί να είναι το καλύτερο συνοδευτικό για την ώρα του σνακ. Έχουμε την ιδανική ζακέτα για την περίσταση: είναι άνετη,unisex, ζεστή και ταιριάζει με τη ζεστή σοκολάτα!



μερικά ακόμη...





PopCorn και Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Η ώρα του σνακ σε συνδυασμό με μια ταινία που περιμένατε με ανυπομονησία μπορεί να είναι το τέλειο! Αυτό το outfit είναι το ιδανικό για να καλωσορίσεις τους καλεσμένους σου, κάνοντάς τους να αισθανθούν άνετα στον καναπέ και δείχνοντάς τους την αγαπημένη σου ταινία. Αφού τελειώσει, μπορείτε να αξιολογήσετε την ταινία και να είστε η κριτική επιτροπή του φεστιβάλ. Η επόμενη ταινία θα είναι στο σπίτι ενός φίλους και όποιος παίρνει το υψηλότερο σκορ θα κερδίσει το φεστιβάλ. Θυμηθείτε να πείτε στους φίλους σας ότι είναι πολύ σημαντικό φεστιβάλ και ότι πρέπει να βάλουν τα καλά τους!







14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page